Los Angeles, virallisesti Los Angelesin kaupunki ja usein tunnettu sen nimikirjaimilla LA, on Kalifornian väkirikkain kaupunki, toiseksi suurin väkilukuinen kaupunki Yhdysvalloissa New Yorkin jälkeen ja Pohjois-Amerikan kolmanneksi väkirikkain kaupunki. Siellä arvioidaan olevan neljä miljoonaa ihmistä, Los Angeles on Etelä-Kalifornian kulttuurinen, taloudellinen ja kaupallinen keskus. Kaupunki on tunnettu Välimeren ilmastosta, etnisestä monimuotoisuudesta, Hollywoodista ja viihdeteollisuudesta ja sen laajasta metropolista. Los Angeles on Pohjois-Amerikan länsirannikon suurin kaupunki.Los Angeles on suuressa altaassa, jota rajoittavat Tyynellämerellä toisella puolella ja vuoret, joiden korkeus on jopa 10000 metriä. Oikea kaupunki, joka kattaa noin 1210 neliökilometriä, on Los Angelesin maakunnan, joka on maan eniten asuttu maakunta, kotipaikka. Los Angeles on myös pääkaupunki Los Angelesin pääkaupunkiseudulla, toiseksi suurin Yhdysvalloissa New Yorkin jälkeen, jossa asuu 13,1 miljoonaa.

Syitä vierailla Los Angelesissa

Los Angelesissa sijaitsee joitakin Yhdysvaltojen parhaista rannoista ja jokaisella on oma ainutlaatuinen luonteensa. Venice Beach on yksi LA: n tunnetuimmista rannoista ja lukuisilla gallerioillaan, omituisilla kaupoilla, kadun esiintyjillä, Muscle Beachin kehonrakentajilla ja muillakin se on täydellinen paikka katsella ihmisiä! Santa Monica on toinen loistava LA-ranta-alue ja se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat rentoutua auringossa, aktivoida rannalla tai tehdä ostospaikkoja. Näiden kahden rannan ulkopuolella voit kuitenkin löytää useita muita vierailijoita, kuten Manhattan Beach ja Malibu.

Venice Beach

Venice Beach, joka saa miljoonia kävijöitä vuodessa, on nimetty ”kulttuurikeskukseksi, joka tunnetaan epäkeskeisyyksistään” sekä on ”maailmanlaajuinen matkailukohde”. Se sisältää myös polkupyöräreitin ja monia yrityksiä Ocean Front Walkilla. Venetsian koripallokentät tunnetaan kaikkialla maassa korkealle katupallolle. lukuisat ammatilliset koripalloilijat ovat kehittäneet pelejä tai olleet palkattuina näissä tuomioistuimissa. Venice Beach järjestää rullalautailua ja 3×3-koripalloa kesän olympialaisten aikana.Santa Monica ei ole vain uskomaton Etelä-Kalifornian ranta, vaan siellä on myös fantastinen laituri, joka sopii erinomaisesti päivälle. Nauti upeista näkymistä, kun nautit syömästä, kokeile raja-alusten rullaluistimia, auringonlaskun aikaan tai vain kävele joidenkin kauppojen ympärillä. Santa Monican laituri on yksi Yhdysvaltojen suurimmista laiturista ja se on täynnä hauskaa kaikille. Se näyttää hyvältä myös auringonlaskun taustalla, joten ota kamera mukaasi!

Kulttuurilliset nähtävyydet

Los Angeles tunnetaan uskomattomasta ruoastaan ​​ja syöminen LA: ssa on varmasti yksi matkasi kohokohdista. Los Angelesissa on ruokailumahdollisuuksia jokaiseen makuun ja budjettiin. Tyypillisistä amerikkalaistyylisistä ruokalajeista, jotka tarjoavat kylkiluut ja hampurilaiset mehu baareihin ja sushiravintoloihin, ne kattavat kaiken LA:n ravintolapaikalla! Todellisen makean herkun vuoksi suosittelemme, että tutustu Sprinkles Cupcakes -tuotteisiin Beverly Hillsissä cupcake-muistiin, josta muistat aina! Heillä on myös Cupcake ATM, jos tiedätte, jos vierailet aukioloaikojen ulkopuolella! Vain LA:ssa!Los Angeles on yksi parhaista ostos- ja muodin ystävien kaupungeista, koska sillä on kymmeniä ostoskeskuksia ja ostosalueita, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin ja tyyliin. Joitakin suosituimpia ostosalueita ovat; LA Fashion District Los Angelesin keskustassa, Grove, Hollywood ja Third Street Promenade Santa Monicassa. Löydät myös LA-alueella runsaasti eklektisiä asuinalueita vintage-myymälöillä sekä upeita ostospaikkoja, jotka löytävät ne tarjoukset! Vierailu Rodeo Drive -laitteeseen joissakin high-end-ikkunoissa on myös välttämätöntä!

Los Angeles

Los Angeles on hyvin kulttuurikaupunki, ja sen kaupunginosissa on monia museoita. Itse asiassa Los Angelesilla on enemmän museoita kuin mikään muu kaupunki Amerikassa! Joitakin suosituimpia ovat Kalifornian tiedekeskus, Luonnontieteellinen museo, Getty Center ja Ronald Reaganin presidenttikirjasto ja museo. Los Angeles tunnetaan myös maailman viihdepääkaupungina, koska sillä on vilkas ja vilkas yöelämä, jota on vaikea kilpailla! Riippumatta siitä, haluatko nauttia hiljaisesta viinilasista tai haluatko lyödä kaupunkiin ja nauttia cocktailin.

Liittyvä postaus

© 2021 Unique Tour